Известие

Collapse
No announcement yet.

скоростен лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
    съгласен съм сто процента, но въпросните фирми много добре знаят какви са цените на новите и злоупотребяват с цената коята е от порядъка на 80лв за бр. и като вземем пред вид че колата не мога да не я ползвам и цената офертата е повече от недобра за мен. само за сравнение жило 1бр за ръчната купих за 23лв чисто ново което е с по-голяма дължина от това на скоростите. и така за сега задънена улица.
    то вярно че има скъпчии които и с качеството са скарани, ама има и такива които работят на нормални цени.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      За Русе знам перфектен майстор на жила, изработва ги, ако на някой му трябва да свирка!
      Не пречи и за хора дето не са от Русе. Ако има мярка за модела, после по куриер и тва. Виж на колегата може да му свърши работа, особено ако майстора не е скъпчия
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Според мен цена от 80лв/бр. за изработка на ново жило е перфектна.Втора употреба и за 120лв да вземеш 2бр. не се знае колко ще карат.Може и 2 месеца може и 10 години.Аз лично бих занесъл старите за да изработят нови за 160лв и да знам, че в следващите 5-10 години няма да имам проблем с тях.
        И аз имам проблем със скоростите.Студена ли е колата скоростите трудно включват и трудно изключват.Трябва да напъна лоста за да изключа 1-ва и 2-ра.Загрее ли включват с пръст да ги бутнеш.
        При мен е същото и стигнах до извода че съединителя не отделя добре,затова първо включвам на четвърта и после първа влиза лесно,колкото до жилата трябва да се свалят и смажат добре,на място не става добре,ако са здрави не ви трябват нови,просто се смазват.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          При мен е същото и стигнах до извода че съединителя не отделя добре,затова първо включвам на четвърта и после първа влиза лесно,колкото до жилата трябва да се свалят и смажат добре,на място не става добре,ако са здрави не ви трябват нови,просто се смазват.
          Моята е с нов съединител на 1500км.Отделя перфектно, но скоростите пак се ебават.Вчера сипах и добавка на Лики Моли за защита на кутията, но подобрение нямаше.Днес пак много трудно изключваха скоростите.При теб може и от съединителя да е(по-точно помпата) щом не влизат хубаво.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Всичко е ново,може би 7000км.двете помпи и съединителя.Като натиснеш да вкараш първа и тя не влиза, колата опитва ли се да тръгне,моята опитва,на равно.Е като загрее всичко е ОК Не е от кутията.

Comment

При мен на 164-ката 2.5TD беше така 1-ва влизаше трудно и колата се опитваше да тръгне както беше казал lordliness смених само помпата и се оправи не помня как беше като пари защото мина доста време
              Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщение
                Колеги събираме се купуваме една алфа от Италия за 1200 евро и я разглобяваме за колегата Рерко-Верко взима джантите аз взимам скоростите а колегата жилата и така нататък ....
                Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                Аз съм с две ръце ЗА!Даже да си призная се оглеждам.За такъв вариант.
                Малко ли джанти има във форума, че искате да се вкарате във филм?
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                  Малко ли джанти има във форума, че искате да се вкарате във филм?
                  то аз поне знам в момента два автомобила се разкостват и им има почти всичко и се продава два!

а това са коли на приятели и фенове не са моргаджийски

Който търси - намира съм чувал, един вид подкрепям те Коки
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    то аз поне знам в момента два автомобила се разкостват и им има почти всичко и се продава два!

а това са коли на приятели и фенове не са моргаджийски

Който търси - намира съм чувал, един вид подкрепям те Коки
                    Дори не е нужно да се разкостват коли, за да се продават джанти. Просто трябва да се погледне в раздел "Продава" на този форум.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                      Дори не е нужно да се разкостват коли, за да се продават джанти. Просто трябва да се погледне в раздел "Продава" на този форум.
                      точно така е но нали колегите търсят тука жила, тва онова, тиру-риру и ала-бала та затва им дадох жокер
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Всичко е ново,може би 7000км.двете помпи и съединителя.Като натиснеш да вкараш първа и тя не влиза, колата опитва ли се да тръгне,моята опитва,на равно.Е като загрее всичко е ОК Не е от кутията.
                        И при мен е така,преди 1000км смених съединител като е студена трудно влизат после се оправят.
                        166 2.4JTD-00г.

Comment

А дали няма въздух в с-мата и затова да не отделя добре съединителя? След смяната на моя се наложи доста обезвъздушаване без да е разкачвано нищо по помпата и цилиндърчето.От някъде беше влязъл много въздух и съединителя въобще не отделяше.От там да идва и проблема с трудното включване и изключване, щом и при трима ни се е получило след смяна на съединител.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                            е какво толкова му е страшното ако говорим за чисто нови ? за мен цената е нормална.
                            Бобо, каква марка са тия неща?
                            Оригинални чисто нови
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                              А дали няма въздух в с-мата и затова да не отделя добре съединителя? След смяната на моя се наложи доста обезвъздушаване без да е разкачвано нищо по помпата и цилиндърчето.От някъде беше влязъл много въздух и съединителя въобще не отделяше.От там да идва и проблема с трудното включване и изключване, щом и при трима ни се е получило след смяна на съединител.
                              обезвъздушавал съм няколко пъти- няма въздух

Comment

Коки мн. добре знам какви джанти продаваш ,но явно ти не четеш в раздел купува защото търся съвсем друг модел

5 Ланчии зад гърба си!
                                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Working...
                                X