Първоначално публикувано от VIHHRONNY
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
скоростен лост
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа Русе знам перфектен майстор на жила, изработва ги, ако на някой му трябва да свирка!Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеСпоред мен цена от 80лв/бр. за изработка на ново жило е перфектна.Втора употреба и за 120лв да вземеш 2бр. не се знае колко ще карат.Може и 2 месеца може и 10 години.Аз лично бих занесъл старите за да изработят нови за 160лв и да знам, че в следващите 5-10 години няма да имам проблем с тях.
И аз имам проблем със скоростите.Студена ли е колата скоростите трудно включват и трудно изключват.Трябва да напъна лоста за да изключа 1-ва и 2-ра.Загрее ли включват с пръст да ги бутнеш.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПри мен е същото и стигнах до извода че съединителя не отделя добре,затова първо включвам на четвърта и после първа влиза лесно,колкото до жилата трябва да се свалят и смажат добре,на място не става добре,ако са здрави не ви трябват нови,просто се смазват.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
При мен на 164-ката 2.5TD беше така 1-ва влизаше трудно и колата се опитваше да тръгне както беше казал lordliness смених само помпата и се оправи не помня как беше като пари защото мина доста време
Comment
-
Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщениеКолеги събираме се купуваме една алфа от Италия за 1200 евро и я разглобяваме за колегата Рерко-Верко взима джантите аз взимам скоростите а колегата жилата и така нататък ....Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеАз съм с две ръце ЗА!Даже да си призная се оглеждам.За такъв вариант.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеМалко ли джанти има във форума, че искате да се вкарате във филм?два!
а това са коли на приятели и фенове не са моргаджийски
Който търси - намира съм чувал, един вид подкрепям те КокиTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщението аз поне знам в момента два автомобила се разкостват и им има почти всичко и се продавадва!
а това са коли на приятели и фенове не са моргаджийски
Който търси - намира съм чувал, един вид подкрепям те Коки
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеДори не е нужно да се разкостват коли, за да се продават джанти. Просто трябва да се погледне в раздел "Продава" на този форум.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВсичко е ново,може би 7000км.двете помпи и съединителя.Като натиснеш да вкараш първа и тя не влиза, колата опитва ли се да тръгне,моята опитва,на равно.Е като загрее всичко е ОКНе е от кутията.
166 2.4JTD-00г.
Comment
-
А дали няма въздух в с-мата и затова да не отделя добре съединителя?След смяната на моя се наложи доста обезвъздушаване без да е разкачвано нищо по помпата и цилиндърчето.От някъде беше влязъл много въздух и съединителя въобще не отделяше.От там да идва и проблема с трудното включване и изключване, щом и при трима ни се е получило след смяна на съединител.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениее какво толкова му е страшното ако говорим за чисто нови ? за мен цената е нормална.
Бобо, каква марка са тия неща?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеА дали няма въздух в с-мата и затова да не отделя добре съединителя?След смяната на моя се наложи доста обезвъздушаване без да е разкачвано нищо по помпата и цилиндърчето.От някъде беше влязъл много въздух и съединителя въобще не отделяше.От там да идва и проблема с трудното включване и изключване, щом и при трима ни се е получило след смяна на съединител.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment